­

The Fox & Anchor

The Fox & Anchor är en engelsk pub och finns idag i både Halmstad & Karlskrona.

Grundfilosofin med puben är att erbjuda ett gästvänligt bemötande, ett stort sortiment och en varm miljö att njuta god mat och dryck i.

The Fox & Anchor satsar på att bli en av Sveriges bästa öl och whiskypubar. Bra mat, kunnig personal, ett spännande sortiment av microbryggd öl och ett brett utbud av whisky är ledorden! För tillfället tillhandahåller vi över 100 sorters öl på fat och flaska samt över 200 sorters whisky från hela världen.

Halmstad: thefoxandanchor.se

Karlskrona: foxandanchor.se

The Fox & Anchor

Våra krogkoncept

loggaÄr ett Engelskt pubkoncept i en genuin miljö som är framtagen för att ge en historisk känsla. Pubarna har fokus på öl och whisky. The Fox and Anchor har hela 24 sorters fatöl och ett stort antal flasköl från hela världen. Om gästen gillar whisky hittar man strax över tvåhundra sorter på puben. Majoriteten är skotsk single malt whisky men även övriga världen finns representerad.

The Fox & Anchors har utbildad personal som hjälper gästerna att hitta rätt i pubens stora sortiment. Där kvalité, känsla, design, kunskap, service och utbud är hörnstolparna i detta koncept.

Konceptet går både att hyra där RUK har driften eller så kan du driva det som Franchisetagare