loggaEn riktig engelsk pub

The Fox & Anchor är ett koncept som attraherar allt fler i dagens hårda konkurrens. Detta beror på att många städer idag har avarter av en riktig Brittisk pub och liten valfrihet på passande drycker.

Vi har skapat ett Engelskt pubkoncept i en genuin miljö som är framtagen för att ge en historisk känsla. Pubarna har fokus på öl och whisky. FOX & Anchor har hela 24 sorters fatöl och ett stort antal flasköl från hela världen. Om gästen gillar whisky hittar man strax över tvåhundra sorter på puben. Majoriteten är skotsk single malt whisky men även övriga världen finns representerad.

Vi är tillsammans ett vinnande koncept
The Fox & Anchor är en franchisekedja och där vi jobbar löpande med att utveckla konceptet. Vi gör allt för att underlätta för dig som franchisetagare genom att ta lärdom av vår erfarenhet och där igenom utveckla ett bättre system. The Fox & Anchor utbildar er löpande i den kunskapen som krävs för att driva en av våra pubar. Detta för att alla verksamheter ska ha genomsyra samma kvalitet och vara det framgångsrika koncept som det är idag.

Nu söker vi just dig
Som franchisetagare hos The Fox & Anchor hyr du ett koncept och en affärsidé som du får använda i ditt eget bolag. Du betalar en startavgift och sedan en löpande provision som baseras på ert bolags omsättning. Genom detta system så tar vi en gemensam risk och minimerar era kostnader vid en låg omsättning för att ni fortfarande ska kunna gå med vinst. Fördelarna är många. När du är franchisetagare med The Fox & Anchor behöver du inte tänka på något när det kommer till design, inredning och produktinnehåll då allt är löst från dag ett.

Att vara franchisetagare för The Fox & Anchor

Innebär att du är en lokal egen företagare. Du ansvarar helt och hållet för ditt eget företag, samtidigt som du har tillgång till alla de kunskaper, resurser och samlade erfarenheter hos The Fox & Anchor. Att vara franchisetagare för oss innebär bland annat:

  • Du äger och driver egen verksamhet med en redan inarbetad och framgångsrik affärsidé.
  • Du får hjälp med uppstart och etablering
  • Du ingår i ett system, ett nätverk av framgångsrika kollegor som arbetar med en stark grundkommunikation.
  • Du drar nytta av huvudbolagets alla fördelar, till exempel gemensam marknadsföring, administration och pressade inköpspriser, samtidigt som du har kvar The Fox & Anchor personliga prägel, service och lokala förankring.
  • Du har tillgång till professionellt stöd från en stark och erfaren organisation inom områden som kommunikation, PR, utbildning, design, ekonomi och service.

Snart är du inte långt från din livs affär och få driva din egna engelska pub